TACK!

Det här inlägget riktar sig till ALLA som har hjälpt mig på under säsongen. Oavsett om det handlar om sponsring eller välvilja och lyckoönskningar så vill jag att alla ska ta åt sig av det här och veta att det är betydelsefullt för mig!

Först och främst vill jag rikta ett stort tack till Haga Cykel som inte bara fixade fram en helt awesome cykel utan också har varit väldigt hjälpsamma så fort något har krånglat. Jag har varit och ÄR supernöjd med min Merida Reacto!

IMG_3426

Jag vill också specifikt tacka Adidas Sports Eyewear som har försett mig med bågar så att jag ser bra när jag är ute på vägarna. Det är något som jag verkligen kan rekommendera alla med synfel. Om det känns svårt eller obekvämt att använda linser så blir det verkligen en befrielse att skaffa sportglasögon med rätt styrka! Jag har mina på mig under löpning, skidåkning, cykling, i princip alltid när jag ska göra ”svettiga” aktiviteter och det fungerar utmärkt. Det är viktigt att skydda ögonen mot solljuset (ja, min mamma är optiker och det är något som jag fått höra sedan lååååångt tillbaka, men det stämmer faktiskt)!

Casall har bidragit med funktionella OCH snygga träningskläder. Inte för att jag hänger på gymmet varje dag i veckan men de funkar perfekt även vid löpning, skidåkning, överdrag såhär på hösten eller våren när det är kallt och cykeln ändå ska rastas. Jag har blivit lite retad för mina korta, rosa strumpor som tydligen inte alls är ok i cykelskorna enligt stilpoliserna… men det struntar jag i för jag är jätteglad att jag har fått så mycket bra kläder!

Sen har jag såklart min klubb, CK Hymer, att tacka för ett vänligt, hjälpsamt och positivt bemötande! Det är extremt lyxigt att ni fixar så mycket kring tävlingar och att jag får ta del av det trots att jag är helt nybörjare inom cykelsporten. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att det var möjligt att få så mycket stöttning! Jag är även tacksam för alla kvalitativa träningspass där jag ständigt ligger på gränsen för att ens hänga med när elitlaget kör. I samband med det vill jag också rikta ett stort tack till min tränare Fredrik Carlén som lägger upp planen för mig och pusslar ihop träningen så att alla timmar ger resultat!

IMG_4229
Bilden är hämtad från Nikhe Foto som tog jättefina bilder under Svanesunds 3-dagars

Mest av allt vill jag rikta ett stort tack till alla som har peppat mig till att våga förändra och köra cykel istället för triathlon. Era fina ord är av väldigt stort värde. Jag blir rörd bara av att tänka på hur mycket positivt jag har fått höra under hela sommaren! Alla tips, allt medlidande vid mina krascher, allt pepp till att komma tillbaka, alla grattisönskningar när det har gått bra och allmänt allt enormt trevligt cykelsällskap som har gjort passen så mycket roligare! Ni vet vilka ni är och jag hoppas att jag får träffa er alla ute på vägarna igen till våren!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s