Starten på mitt 24:e år

Spola tillbaka tiden. Det är söndag. 10/9. Det är dagen efter min 24:e födelsedag. Det är morgon och jag precis vaknat. Huvudet dunkar. Nacken går knappt att röra. Hela kroppen värker och jag mår lite illa.

Det är lätt att tro att jag ägnade lördagen till att fira in mitt 24:e år rejält och mådde som jag förtjänade sådär dagen efter…men faktum var att jag inte firade min födelsedag alls. Jag åkte upp till Stockholm och körde Velothon GP. En jättekul tävling med mycket publik på avstängda gator mitt inne i Stockholm. Tyvärr slutade den inte så roligt för just mig… Jag kraschade och landade delvis mot huvudet, spräckte min hjälm och lyckades dra på mig en lätt hjärnskakning. Dessutom fick jag nackspärr, diverse skrap- och brännsår och en fin lårkaka. Det var det närmaste jag kom en tårta på min födelsedag… Inte för att jag hade överdrivet höga krav på paket men det där var inte direkt roliga presenter!

 

IMG_6542

Den positionen hade jag velat ha över mållinjen…det blev inte riktigt så 😦 Jag hade bra känsla i benen, men man måste hålla sig kvar på cykeln för att kunna få ut den i pedalerna. Jag ska bli bättre på det till nästa säsong tänkte jag…

IMG_6552
Här hamnade jag istället: 7h på akuten i Norrköping dagen efter kraschen. Det ser lite värre ut än det var, jag hade ju ändå kaffe med sugrör! Bästa mamma som fixade det ❤

Att vara hemma utan att varken få läsa eller titta på TV eller andra skärmar (okej, jag fuskade lite med mobilen ibland men det var faktiskt inte alls kul för det skakade huvudet) var sjuuukt tråkigt, men färglägga är en underskattad aktivitet #mindfullness

Sen fick jag ett riktigt födelsedagsfirande med lite bättre paket, fina blommor och middag!

IMG_4296

Förra helgen spenderades i radioskugga bland svamparna i skogen i stugan. Välbehövlig återhämtning istället för tävlingshelg i Västerås (som i och för sig inte hade varit helt fel, men under omständigheterna var det här det bästa alternativet).

IMG_4288

Det blev inte precis den avslutningen på säsongen som jag hade hoppats på. Jag är glad att det gick så bra som det ändå gick i kraschen men det hade varit betydligt roligare att få vara med i en spurtstrid ända in över mållinjen. Nu mår jag i alla fall bra både i kroppen och huvudet och är tillbaka på cykeln. I helgen är det KM som gäller och sen tar jag säsongsvila! Trevlig helg, ciao 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s