Merida Reacto

 

Wow! Det är sånt här som man bara vågar drömma om, eller knappt ens det! Jag älskar egentligen vinter och snö… Men nu står jag här och bara längtar efter att det ska bli varmt och att gruset ska sopas bort så att jag kan sticka ut på landsvägarna. Jag vill rikta ett stort tack till Peter och all personal på Haga Cykel i Norrköping! Tack för att ni, tillsammans med Merida, har gjort det möjligt för mig att träna och tävla med de bästa tänkbara förutsättningarna. Jag kunde som sagt aldrig drömma om att jag skulle få tag i en såhär häftig cykel! Dura Ace-komponenter och elektronisk växelgrupp. Alltså jag dör lite smått, SÅ glad är jag! Jag kan liksom inte tro att det är sant. Men det är det. Och den kommer att bli perfekt till den kommande säsongen! TACK!

img_3004
Ny säsong och ny cykel! Tack Haga Cykel och Merida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s