Passerat 20h-gränsen

Nästan ett halvår kvar till tävlingssäsongen. Dagarna blir bara kortare och kortare. Det är mörkt, blåsigt och generellt rätt tråkigt väder. Vi är minst sagt inne i ett kritiskt läge för motivationen. Därför känns det extra skönt att veta att jag lägger den här veckan som gått bakom mig med mer än 20 timmar träning i bagaget! Efter en tid med hälproblem har jag också börjat trappa upp löpningen lite försiktigt vilket gör känslan ännu bättre :=) Dessutom är det ju faktiskt lite mysigt nu när det börjar komma upp julstjärnor och adventsljusstakar i varenda fönster. Det lyser upp så fint!

img_2684
”Fulhjulen” på och skitig cykel efter ett intervallpass i torsdags

I det, för den här årstiden, förhållandevis varma vädret har jag tagit tillfället i akt att ge mig ut på landsvägshojen två pass. Jag hade nästan lagt landsvägscyklingen på hyllan för 2016 men efter att ha cyklat MTB hela hösten hade jag helt plötsligt verkligen ingen lust att gegga ner mig totalt. Gjorde en liten check på vägarna, kollade temperaturen och kunde konstatera att det var värt ett försök med landsvägscykeln. Bra val! Vilken feeling! Jag hade nästan glömt farten man får på landsväg och hur mycket jag älskar det! Det blev ett intervallpass i torsdags och ett distanspass runt Roxen i blåsten igår. Fyra och en halv timme solo. Jag, tre avsnitt av morgonpasset i p3 (podversionen) och ett jäkla vinddrag från min vindtäta hjälmmössa som gör att det susar som fasen i öronen. Helt underbart i medvinden. Hemskt i motvinden. Bra för pannbenet. Absolut värt det! I förmiddags när jag cyklade från simningen snöade det och var isande kallt, kanske var det årets två sista landsvägspass? I så fall tar jag med mig dom här passen som motivationshöjare till resten av vintern :=)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s