Massage

Idag har jag varit på massage. ”Åååh” tänker ni, ”vad lyxigt att få massage på måndagmorgonen”. Men såhär är det. Det finns massage. Också finns det MASSAGE! Det förstnämnda är det där som ges på spa osv, sån där som är skön alltså. Det är inte det jag ägnar mig åt. Nejnej, här är det hardcore som gäller. Jag har, sedan en liten skateboardolycka som orsakade ett brutet ben i sisådär fjortonårsåldern, olika långa ben vilket får mina muskler att spänna till sig på ett oönskat sätt när jag tränar hårt. Därför måste jag gå och få mina muskler uttöjda igen ungefär en gång i månaden. Oftast håller det sig ganska bra och massagen blir förhållandevis skonsam. Men så var INTE fallet idag! Efter morgonens härliga behandling känner jag mig som att jag snarare har halkat på en isfläck och slagit hela högersidan gul och blå! Jag satte diagnosen SSS på mig själv för det var tydligen otroligt snett, stelt och spänt. Man skulle kunna likna det vid att jag fick ångvält körd över mig och helt enkelt pressades ut. Väldigt skönt sätt att starta måndagen på 😛

Annars då? Jovars, träningen rullar på. Ökningen av simvolym börjar kanske ge lite resultat och det är roligt. Jag cyklar på i snöslask och kyla och blev nästan förvånad när jag såg solen i hela 2 timmar under söndagens distanspass på grusvägar. Löpningen har tyvärr fått bytas ut mot vattenlöpning och alternativt de senaste veckorna pga ett litet hälproblem. Jag hoppas att det snart ska vara över så att jag kan snöra på mig löparskorna snart igen!

img_1455
Tyvärr är jag dålig på att ta bilder under mina pass men typ såhär strålande var solen under gårdagens distanspass…med betoning på typ…ett litet tag iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s