Bättre sent än aldrig

Det var drygt en och en halv månad sedan jag fyllde år, 23 år för den som undrar. Men jag är en såndär som fortfarande, trots att jag inte längre är liten och drömmer om någon speciell barbie eller någon annan jääätteviktig leksak, verkligen längtar efter födelsedagen och tycker att den dagen ÄR och SKA vara något alldeles extra 🙂 Därför har jag inte heller något emot att bli firad i flera omgångar, det blir ju bara mer av det roliga. Idag var det nog dock sista gången för det här året för helgen avslutades nämligen med att min syster hade bokat upp min eftermiddag och kväll, resten var en överraskning. Såååå spännande! Jag älskar sånt! 😀

img_2286
Jag fick reda på att jag skulle göra något redan för en månad sen, men jag visste inte vad…

Det började med att hon hade lagat lunch så att jag fick något att äta efter mitt långa cykelpass, som jag btw körde inomhus eftersom det var så otroligt blött ute (jag blev dock minst lika blöt här inne eftersom jag svettades så extremt mycket :P). Sen fick jag en lapp…

img_2595
Skattjakt! Jag menar SKATTJAKT!!! Hon vet hur hon ska imponera på mig hon 🙂

På baksidan fanns den första ledtråden så det var bara att börja leta. Tillslut kom jag fram till två av Dan Browns böcker (mina favoriter) och förstod direkt att vi skulle gå på bio och se Inferno! Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag är supertaggad på bio just för tillfället och den här filmen har jag verkligen velat se eftersom jag har läst boken (och de tre andra i serien) och tycker att den (och de andra tre) är huuuur bra som helst! Jag måste nog ändå säga att jag tycker att boken är bättre, men känslan av att få sjunka ner i fotöljen i biosalongen är ändå rätt svårslagen för tillfället. När vi sen kom hem hade mamma och pappa lagat en riktigt mysig söndagsmiddag. En perfekt avslutning på en bra helg! Vid sånna här tillfällen är det riktigt bra att ha så nära hem till min underbara familj ❤

img_2600
Mysmiddag deluxe med familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s