In action

Här kommer en bild på träningskläderna in action som utlovades i förra inlägget. Jag måste erkänna att det inte direkt var enkelt att få till bra bilder, för resten blev lite väl suddiga… Det krävs nog lite övning innan vi får till superskärpan men det är ju alltid bra att känna att det finns förbättringspotential! Något som jag i bildtagandet däremot upptäckte är att jag faktiskt redan har förbättrat är mitt löpsteg. Självklart finns det fortfarande mycket att jobba på men jag blev faktiskt lite stolt över att det inte längre är så snett och vint. Friidrottssteget finns någonstans långt inom mig, det finns hopp!

Trevlig helg, nu ska jag åka och simma 🙂

img_0271
Löpning bland alla höstlöv i mina nya kläder från Casall! De e fint de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s