Varje steg är ett steg närmare

…och jag kan glatt presentera att jag i fortsättning kommer ta mina steg iklädd träningskläder från Casall! Jag är superglad och tacksam över att de vill stötta mig i min utveckling inom triathlon. Extra roligt känns det eftersom Casall, precis som jag, härstammar ifrån Norrköping och en bonus är ju att kläderna dessutom är sjukt snygga!

För mig är det ett stort och viktigt steg att introducera samarbetspartners som vill följa och stötta mig inom triathlon. Jag har börjat förstå att idrott på elitnivå är så mycket mer än att bara kunna ta ut sig maximalt i tävlingssituation eller att borra ner huvudet och kämpa emot mjölksyran på intervallpass. Det handlar om att våga drömma och sätta mål, att tro på sig själv, sin kapacitet, sin utvecklingspotential och kanske framförallt sin vilja och att dessutom överföra allt det till sin omgivning. För utan stöttning kommer det bli svårt att nå målen. All hjälp som bidrar till träning och tävlande är otroligt värdefull!

TACK CASALL!

img_2514
Här är en del av kartongens innehåll men snart kommer även bilder ”in action”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s