Smygstartat helgen

Hur lyxigt är det inte att ha sista föreläsningen för veckan en onsdag och vara ”ledig” torsdag och fredag? I LOVE IT! Och jag har verkligen passat på att tjuvstarta helgen!

Igår åkte jag till Norrköping för att vattenlöpa eftersom min häl har protesterat lite under veckan (jag hoppas och tror inte att det är något allvarligt men det är bättre att vara på den säkra sidan). Sen på eftermiddagen stack jag ut på en snabb och intensiv cykeltur på den här tuffingen 🙂

img_2035
En tur på den här en torsdagseftermiddag, de ee livet de! (JAAA! Jag vet att reflexerna inte är ok enligt stilpoliser…men jag har inte lyckats få bort dom utan att riskera ekrarna och dom stör inte min cykling iaf 😛 )

Under säsongsvilan har jag passat på att cykla en del MTB för att få lite miljöombyte. Jag kan erkänna att jag var lite trött på asfalten efter ett antal timmar på racern under våren/sommaren…och nu när jag har kommit in i stigcyklingen har jag faktiskt fastnat lite för det. Jag är inte helt galen (…än 😛 hehe) men jag vågar mer och mer för varje pass och ju mer fart jag vågar ha desto roligare blir det! Igår gick det riktigt bra och i mitt huvud var jag nog fasen i klass med Jenny Rissveds, men det kan hända att jag fick lite hybris där ett tag… 😉 Hur som helst vill jag typ att alla i hela världen ska få känna hur otroligt roligt det är att cykla både landsväg och MTB, för det GÅR INTE att förmedla den underbara känslan man kan ha på en cykeltur i text, den måste upplevas!

Efter cykelturen blev det snabba ryck för att hinna bli fräsch innan vi skulle ha tjej-mys-bio-kväll. Jag har kommit in i ett biomode. Det är ganska förvånansvärt att just jag har lust att gå på bio för jag brukar inte vara den som gillar att titta på film. Jag har dessutom alltid tyckt att själva bio-grejen är ganska överskattad och ovärd, men nu!! Nu har jag vänt totalt! Jag bara längtar sätta mig i biomörkret och har massa filmer jag vill se 🙂 Så igår kväll bestämde jag, min syster och mamma att vi skulle se den nya Briget Jones-filmen. Den var sååå bra! Alla tre hann med att både skratta och gråta flera gånger om och jag skulle verkligen rekommendera den! Bra helgtips för den som inte har några planer 🙂

img_2018
Glad tjej! Trevlig helg 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s