Välkommen!

Välkommen till min hemsida! Jag heter Charlotta Carlssom, är 23 år och påbörjade för snart ett år sedan en elitsatsning inom triathlon med fokus på sprint och olympisk distans. Nu har min första tävlingssäsong som elitsatsande triathlet just passerat, det har varit en otroligt rolig sommar fylld med tävlingar och resultat över förväntan. Inför nästa säsong vill jag därför ge alla som så önskar möjligheten att följa mig i träningen och få en inblick i mitt liv som triathlet här på min nya hemsida och blogg!

gavle-tri
Målgång Gävle Triathlon Foto: Mats Lagerberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s